БСП очаква покана от Продължаваме промяната за преговори за втория

...
БСП очаква покана от Продължаваме промяната за преговори за втория
Коментари Харесай

БСП чака покана от ПП за втория мандат, умуват

БСП чака покана от " Продължаваме промяната " за договаряния за втория мандат, само че ще реши дали да даде поддръжка според от това дали ще одобряват техните цели главно в обществената сфера. Това съобщи депутатът от левицата Георги Гьоков.

" Когато бъде връчен вторият мандат на " Продължаваме промяната ", те ще преценяват с кого ще беседват за поддръжка, от кого ще търсят поддръжка... А дали ще получат нашата поддръжка, зависи от това дали при диалозите те ще припознаят нашите обичайни политики, на Българска социалистическа партия, в обществената сфера, в другите сфери, в стопанската система. И тогава ще преценим дали ще дадем нашата поддръжка или не. “

Според Гьоков възможен кабинет с третия мандат би трябвало да е формиран от политически лица, защото по този начин е ясно чия е отговорността.

„ Форматът, в случай че бъде връчен на Българска социалистическа партия (третия мандат – б.р.), на държавното управление ще бъде решен от груповите органи, от Националния съвет. Личното ми мнение е, че един политически кабинет носи по-голяма отговорност. “

Гьоков сподели, че няма да разясня ветото на президента Румен Радев за измененията в Изборния кодекс, преди да се е срещнал с претекстовете.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР