БСП няма да се отметне от нито една своя позиция,

...
БСП няма да се отметне от нито една своя позиция,
Коментари Харесай

БСП излезе с предложение за необлагаем минимум и преизчисление на пенсиите

„ Българска социалистическа партия няма да се отметне от нито една своя позиция, тъй като всяка една пази националните ползи на България. “ Това обявиха на среща с актива на Българска социалистическа партия от всички общини в Плевенска област зам.-председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия и ръководител на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта Иван Ченчев и националният представител и член на Народно събрание на Българска социалистическа партия проф. Румен Гечев. В срещата присъединяване взе и зам.-министърът на земеделието Стефан Бурджев. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

„ За нас е значимо да бъдат подхванати съответни ограничения за подкрепяне на възрастните хора  - пенсиите би трябвало да бъдат нараснали поради инфлацията “, съобщи Иван Ченчев. Единият от разновидностите, който екипът на министър Георги Гьоков създава, е въвеждане на антиинфлационна добавка, която да бъде съобразена с растежа на повишаването на храните и стоките от първа нужда. Другият е да се промени швейцарското предписание, с цел да може увеличението на пенсиите да отразява в по-голяма степен инфлацията, изясни Иван Ченчев.

Проф. Румен Гечев направи обширен стопански разбор като акцентира: „ България е единствената страна в Европейски Съюз, която няма необлагаем най-малко върху приходите. Ние предлагаме да освободим минималната работна заплата от този 10 %-ен налог. “ Той уточни, че тези пари, които ще постъпят в българските фамилии, ще бъдат значими за хората с минимални приходи, което в условия на рецесия е извънредно значимо.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР