БСП няма да прави коалиция с ГЕРБ и моля да

...
БСП няма да прави коалиция с ГЕРБ и моля да
Коментари Харесай

Драматична реч на Нинова! Кой пие кръвта на БСП

" Българска социалистическа партия няма да прави коалиция с ГЕРБ и апелирам да се спрат всевъзможни спекулации по този въпрос. Нека да минат изборите, да забележим кои партии ще получат доверието на хората и тогава да решим с кого да участваме в държавно управление.

Това решение да вземем посредством вътрешнопартийно допитване до всички членове ", съобщи Корнелия Нинова. на конгреса на партията.
-->
" Аз ви приканвам за това да останем правилни на хората, които са ни избрали. За да имаме рекламация, че сме силата, която може да постави ред в страната, ние би трябвало първо да си сложим ред в нашата къща и днешният ден го сподели ", разяснява водачът на левицата.

" Тези вътрешни борби ни унищожават. Хората, които ни гледат, няма да ни повярват, добави водачът на левицата и моли за търсене на единство и консенсус към хрумвания, а не към персони.

Наши приятели, които изгубиха вероятността за пост " безконечен народен представител ", не ни простиха, уточни Нинова, след което добави, че тези, които са изгубили директния избор, не са приели този резултат и са почнали да се съпротивляват, като се пробват да отделят хора от Българска социалистическа партия.

Ние освободихме партията от олигархията и зависимостите от стопански ползи, уточни Нинова. Ние не сме партия на милионерите, а сме партия на работещите, сподели тя.

По думите ѝ същите тези хора години наред са " на хранилката " на ГЕРБ с една единствена цел - да разрушават от вътрешната страна партията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР