БСП няма да избира председател на Националния си конгрес, който

...
БСП няма да избира председател на Националния си конгрес, който
Коментари Харесай

БСП няма да избира нов председател

Българска социалистическа партия няма да избира ръководител на Националния си конгрес, който ще е на 11-12 февруари, такава точка не участва в дневния ред на програмата. Това сподели членът на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов пред Българска национална телевизия.

Заложено е обаче възобновяване на програмата на партията, промени в Устава по отношение на организационното положение, съобразено с цифровата среда, като решенията са взети от Националния съвет.

Гуцанов разяснява работата в Народното събрание, той уточни, че " има коалиция на войната, която тормози социалистите " . " в случай че е на 250 км от границата ", възмути се социалистът. За него спорът не е сред Русия и Украйна, а сред Съединени американски щати и Украйна на територията на Съединени американски щати.

Той подлага на критика и, при изискване че не са пристигнали първите.

Позицията на Българска социалистическа партия за гласуването на изборите е изрично да има хартия, и машина, с цел да се подходи по сполучлив метод, добави още Борислав Гуцанов.
 По-строги условия за разкриване на секция за гласоподаване в чужбина
По-строги условия за разкриване на секция за гласоподаване в чужбина

ЦИК остава без публичен съвет

Левицата желае от срещите в Народното събрание да се извърши общественият пакет и нов бюджет за 2023 година " Мисля, че ще се прояви разсъдък по тематиката измежду политическите партии ", сподели Гуцанов. Категорично е обаче решението да не се поддържа мандата на ГЕРБ и в случай че третият мандат бъде връчен на Движение за права и свободи - Българска социалистическа партия няма да води диалози. " Българска социалистическа партия считаме, че би трябвало да има постоянен кабинет, а не служебно ръководство, което е много слабоватичко последните месеци ", разяснява Борислав Гуцанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР