БСП не се отказват да иска оставката на кабинета Борисов

...
БСП не се отказват да иска оставката на кабинета Борисов
Коментари Харесай

Без отказ: БСП мисли за трети вот на недоверие

Българска социалистическа партия не се отхвърлят да желае оставката на кабинета " Борисов 3 ". След като през днешния ден вторият избор на съмнение към държавното управление за " провел на политиката по сигурността " не мина, пред публицисти в Народното събрание Драгомир Стойнев разгласи, че е време да се обмисли трети.

" Сферите, които биха могли да бъдат атакувани ръководещите, са доста - опазване на здравето, превоз, обществена политика. Всяка една от тях с несъответстващите им дейности може да докара до избор на съмнение, заключи представителят на левицата. Нека в този момент да си поемат глътка въздух, Българска социалистическа партия през днешния ден внесе настояването си за оставката на ръководителя на КЕВР Иван Иванов ", добави Стойнев, представен от " Дарик ". Той чака дебатът по тази точка да е идната седмица.

По думите му днешният резултат от гласуването по вота е посочил, че системата за сигурност ще продължи да се разпада, а моделът на ръководство е лишил сигурността на българските жители.

" Системата за сигурност към този момент се търгува, тъй като посредством закона за частната охранителна активност де факто частни компании ще поемат голям запас за сигурността на хората ", разясни депутатът.

Управляващото болшинство, към този момент с явната поддръжка на Веселин Марешки, бодро застава за държавното управление и тази система на разпад в сигурността ще продължи, акцентира Стойнев. Явно " държавността се продава, търгува ", добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР