БСП настоява за споразумение с Има такъв народ, ако реши

...
БСП настоява за споразумение с Има такъв народ, ако реши
Коментари Харесай

БСП настоява за споразумение с ИТН, ако реши да подкрепи техен кабинет

БСП упорства за съглашение с " ИТН ", в случай че реши да поддържа оферти от партията на Слави Трифонов кабинет, разгласи водачът на левицата Корнелия Нинова.

Окончателното решение дали ще поддържа подобен кабинет, левицата ще вземе, когато види персоналния състав на Министерския съвет:

" Да, ние имаме групово решение на нашия орган, че тези диалози би трябвало да приключат със съглашение за поддръжка. Не го назоваваме съдружно, само че въпреки всичко, би трябвало да има съглашение за поддръжка, което да дава гаранции, че това, което сме заложили, ще се извърши или пък това, което сме изключили като червени линии сред нас, няма да бъде в това съглашение ".

Българска социалистическа партия и „ ИТН “ са постигнали доближаване по политики в опазването на здравето, образованието и обществената политика, само че остават и разлики, добави Нинова:

" Преизчисляването на пенсиите най-сетне стана настоящ въпрос за всички политически обединения. Остава едно разграничение обаче, което държим да отбележим - ние виждаме това да стане от 1 октомври т.г., а сътрудниците от Има Такъв Народ го плануват за 1 януари 2022 година "

Левицата към този момент е отправила покана към " Демократична България " и " Изправи се! Ние идваме ", с които също да беседват по съответни политики.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР