БСП иска извънредно заседание на Народното събрание, на което да

...
БСП иска извънредно заседание на Народното събрание, на което да
Коментари Харесай

БСП иска пак депутатите да върнат териториалните планове

Българска социалистическа партия желае изключително съвещание на Народното събрание, на което да се поддържа. Един месец пролонгация в териториалните проекти може да се успокои обстановката, съгласно социалистите.

Днес, които държавното управление е изпратило в последния вероятен работен ден.

Припомняме, че последният парламентарен ден приключи със скандал, с който депутатите от Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и " Възраждане " окупираха парламентарната естрада точно с настояването да се включат териториалните проекти в дневния ред на Народното събрание ., поради неналичието на кворум. Преди това п  бе отхвърлено и от  ресорната комисия в Народното събрание. точно поради това гледище.

На брифинг Корнелия Нинова изрази терзанието си, че се задълбочава рецесията с миньорите, а се правел на умряла лисица. В момента от него зависело решаването на рецесията. С гласовете на ГЕРБ минава всичко, посочи водачът на Българска социалистическа партия.

В момента на мрачно, в манастирски килии, разпределяли. Борисов поставя единствено съчки в огъня, счита Нинова, съгласно която в действителност повода за недоволството е в ГЕРБ.

Още през днешния ден Българска социалистическа партия внася настояването си до Росен Желязков.

Българска социалистическа партия няма позиция за промяната в службите. Чакат да се срещнат с предложенията на ръководещите.
 Кабинетът подсети: Териториалните проекти са обществени, само че би трябвало да се четат
Кабинетът подсети: Териториалните проекти са обществени, само че би трябвало да се четат

Именно те бяха посочени като главен претекст миньорите и енергетиците да излязат на протест
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР