БСП иска изпълнителният директор на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова

...
БСП иска изпълнителният директор на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова
Коментари Харесай

БСП иска оставки заради проблемите с Търговския регистър

БСП желае изпълнителният шеф на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова и министърът на правораздаването Цецка Цачева да понесат отговорност и да подадат оставки поради казуса с Търговския указател.

Това оповестиха на конференция в централата на Българска социалистическа партия зам.-председателят на партията Деница Златева и зам.-председателят на ПГ на алените Крум Зарков.
 

Безпрецедентната рецесия с Търговския указател не може да остане по този начин, занапред ще се обясняват вредите за бизнеса , разяснява Зарков. Според него министър Цачева е знаела за проблемите в Агенцията по вписванията , защото Инспекторатът към Министерството на правораздаването е изпратил отчет до нея при започване на тази година.
 
 БГНЕС

В документа се съдържат тежки констатации за метода на ръководство на Зорница Даскалова и приключва с рекомендация към министъра - да се потърси дисциплинарна отговорност от Даскалова за несъблюдение на трудови отговорности, уточни Зарков. Необяснимо е мълчанието на Даскалова и Цачева в последните дни, разяснява той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР