БСП гласува въздържал се за 14 ноември като дата на

...
БСП гласува въздържал се за 14 ноември като дата на
Коментари Харесай

Александър Симов: Ще се докараме до 15% изборна активност

" Българска социалистическа партия гласоподава въздържал се за 14 ноември като дата на президентските избори. Датата, която левицата предложи, беше 7 ноември. Опасно близо се приближаваме до последния парламентарен период за този избор, който е 21 ноември. Тогава ще се организира и възможният балотаж. " Това сподели пред БНР депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Александър Симов и отбрани тезата си за избори 2 в 1.

" Подложихме гласоподавателите на една смъртоносна въртележка от избори ", сподели Симов и предвижда, че три недели избори ще понижат още повече така и така спадащата изборна интензивност.

" Най-накрая ще се събудим с 15% интензивност и никой няма да може да твърди, че има някаква политическа легитимност, " изясни националният представител от левицата.

Според Симов избори две в едно ще оказват помощ и на политическия спор, въпреки и по две разнообразни тематики. От една страна ще се приказва за отговорността на Румен Радев, само че и за безотговорността на така наречен протестни партии, които са създали всичко допустимо, с цел да не се сътвори държавно управление.

Той счита, че единствено Българска социалистическа партия е посочила, че е партия на здравия разсъдък, която се е пробвала да сътвори територия на разговор.

" Да, не успяхме, само че виновността не беше у нас ", сподели депутатът. Той показа, че е персонално отчаян от това, че партии, които са получили такова високо доверие, са го пропилели.

Александър Симов разгласи, че чака до 15 септември да се одобри актуализация на бюджета и тогава да се върне мандата. По думите му хазартно би било да не се удовлетворят упованията на хората, които имат действителни проблеми.

Решението по кое време да бъде върнат мандата следва да бъде взето през днешния ден на съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР