БСП, ГЕРБ и ДПС целенасочено спират съдебната реформа, еврозоната и

...
БСП, ГЕРБ и ДПС целенасочено спират съдебната реформа, еврозоната и
Коментари Харесай

Мартин Димитров обвинява: БСП, ГЕРБ и ДПС целенасочено спират съдебната реформа, еврозоната и Шенген

Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи целеустремено стопират правосъдната промяна, еврозоната и Шенген. Това ще докара до нова политическа обстановка. На тези избори не очаквайте резултати, сходни на предходните. Това съобщи в ефира н БНР депутът от Демократична България Мартин Димитров.

По думите му ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия са разкрили картите на лидерката среща, Според него за това ще бъде понесена отговорност и ще промени политическата конюнктура в България. Пътищата са единствено два. Единият е ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, а другият - Политическа партия и Демократична България . Това развиване дава сериозен късмет за Политическа партия и Демократична България да се показват над упованията на идващите избори, разясни националният представител.

По отношение на за взаимно явяване на изборите, Димитров уточни, че диалозите не престават и не би трябвало да се поставя каруцата пред коня, до момента в който не се изчистят всички елементи.

Депутатът съобщи, че служебните държавно управление на Румен Радев стават все по-колебливи и негигурни. Рисковете стават все по-големи. Ситуацията от избори към избори се трансформира, тъй като хората стават все по-тревожни, добави той.

Мартин Димитров съзря пряк бойкот по отношение на еврозоната , който е пристигнал от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, " Възраждане " и " Български напредък ". Според него тези партии са се наговорили авансово и не са взели участие в две комисии. " Демагогията е доста огромна, тъй като в случай че ги питате - ще кажат, че това им е голям приоритет, обаче като опрат нещата до гласоподаване - ги няма и то проведено ", разяснява той.
 Ивайло Мирчев: Сглобката ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия би била отровна
Ивайло Мирчев: Сглобката ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия би била отровна

Целта на Политическа партия и Демократична България е да получи първия мандат
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР