БСП е против предложението на мнозинството за дистанционно участие в

...
БСП е против предложението на мнозинството за дистанционно участие в
Коментари Харесай

БСП остава против дистанционен парламент

Българска социалистическа партия е срещу предлагането на болшинството за отдалечено присъединяване в работата на законодателния орган. Това предложение не е съгласно разпоредбите, съобщи на брифинг депутатът Александър Симов.

Според правилника на Народното събрание точка в дневния ред се вкарва при започване на съвещанието. Освен това Конституцията не позволява сходно отдалечено присъединяване на депутатите в съвещанието .

ГЕРБ имат незабавна потребност да одобряват бюджета си, заподозря социалистът. С него те не давали на хората, а вземали от тях, съгласно него. Този парламент в действителност агонизира, безапелационен бе Симов. Случилото се през днешния ден доказвало настояванията на протестиращите, че оставката на ръководещите била наложителна.

Червеният народен представител заподозря, че болшинството ще карантинира опозицията, с цел да я принуди да взе участие в съвещанията . Днес съвещание няма, защото нямаше кворум, изясни Георги Свиленски. В зала по думите му се провеждала оперативка на ПГ на ГЕРБ и Обединените патриоти.

Припомняме, на днешното съвещание в Народното събрание Движение за права и свободи оповестиха, че другата седмица, в случай че няма изключителна обстановка, която да постанова това и до момента в който не се опровергаят подозрения за наличията на карантинирани депутати.
 Движение за права и свободи заплаши, че няма да участва в пленарна зала идната седмица
Движение за права и свободи заплаши, че няма да участва в пленарна зала идната седмица

Заради тъпчене на Конституцията и подозрения за депутати с COVID-19
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР