БСП е получила покана за среща лично от кандидата за

...
БСП е получила покана за среща лично от кандидата за
Коментари Харесай

БСП е получила покана за среща лично от проф. Николай Габровски

БСП е получила покана за среща персонално от претендента за министър председател на ГЕРБ проф. Николай Габровски. Условието на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е било срещата да се организира в Народното събрание и да е обществена.

" Какъвто и кабинет да предложи, това е кабинет с първия мандат - на ГЕРБ. Въпреки всички спекулации, в това число и в медиите, че Българска социалистическа партия и ГЕРБ са се разбрали, ще отидем на следващия ден, с цел да му кажем: " Уважаваме ви като професор и лекар; не ви поддържаме нито вас, нито държавно управление, препоръчано от вас, тъй като зад него стои ГЕРБ и Бойко Борисов ", съобщи Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява и отхвърли на премиера Гълъб Донев да бъде изслушан в Народното събрание по тематиката " Шенген ":

" Служебното държавно управление чака Народното събрание да одобри избрани закони по Плана за възобновяване и резистентност, с цел да можем да дадем още един подтик за приемането ни в Шенген. Очаква това от нас, само че не желае да пристигна, да обсъдим, да решим и да приемем тези закони. Това е несъгласие! Изобщо не може служебният кабинет да дава задания на Народното събрание, още повече, в случай че това е национална цел. От една страна те дават оценка, че партиите употребяват случая, с цел да се настройват една против друга, а от друга, самият длъжностен образец настройва институциите една против друга ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР