БСП е пета политическа сила с това ръководство, даже не

...
БСП е пета политическа сила с това ръководство, даже не
Коментари Харесай

Манолова: Нинова се докара до положение Борисов ще реши какво ще се случи с БСП

„ Българска социалистическа партия е пета политическа мощ с това управление, дори не е мощ, а придатък. Нинова се докара до състояние, в което Борисов да реши какво да се случи с Българска социалистическа партия “. Това сподели Мая Манолова, представител на коалиция „ Левицата “.

Коалицията беше образувана малко преди предварителните парламентарни избори на 2 април. Формацията не съумя да прескочи 4-процентната преграда и да влезе в 49-ото Народно заседание.

„ Левицата “ имаме виновност за разпада на лявото, в това число и, че толкоз късно пристъпихме към обединяване. Съпротивителните сили имат виновност, че оставиха управлението на Българска социалистическа партия и в този момент лидерката се радва на едни 8% ”, добави Манолова.

Тя приветства концепцията на служебното държавно управление за таван на надценките за огромните търговски вериги. Време е да се сложат юзди на алчността на комерсиалните вериги през законодателство, съобщи представителката на „ Левицата “.

По думите ѝ с изключение на таван на надценките обединението би предложила и лишаване на свръхпечалбите на корпорациите, както и ограничение на банковите такси.

Гледайте целия диалог във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР