БСП даде срок до утре на транспортния министър Ивайло Москвоски

...
БСП даде срок до утре на транспортния министър Ивайло Москвоски
Коментари Харесай

БСП ще иска оставката на Ивайло Московски, ако не уволни ръководството на БДЖ заради "футболисти" в дружеството

БСП даде период до на следващия ден на транспортния министър Ивайло Москвоски да освободи цялото управление на БДЖ поради информацията на " Нова телевизия " за назначени чиновници, които да играят футбол. Ако управлението на БДЖ не бъде освободено до на следващия ден, социалистите ще желаят оставката на Московски. Това разгласи на " Позитано " 20 през днешния ден зам.-председателят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски, който сподели, че още през лятото на 2016 година Българска социалистическа партия е предизвестила за случаи на хора, назначени в сдружението, с цел да играят футбол.

Българска социалистическа партия желае Сметната палата да ревизира финансовите доклади на сдружението, а Инспекцията по труда - превишеното работно време на машинисти.

Социалистите желаят оставката на зам.-министъра на превоза Ангел Попов, който е упрекнат за машинация. Поводът е дисциплинарно уволняване на шефа на " Автомобилна администрация " в София Кънчо Димитров, което е реалност от през днешния ден, откакто през лятото е разкрил скица за продажба на шофьорски книжки. Тогава Московски е оповестил уволнението му, само че той е излязъл в отпуск по болест. Днес Димитров бе на " Позитано " 20 и разгласи, че е уволнен, тъй като е разкрил корупцията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР