Брюксел. Алпинистът и изследовател Боян Петров, серийният предприемач Боян Бенев

...
Брюксел. Алпинистът и изследовател Боян Петров, серийният предприемач Боян Бенев
Коментари Харесай

Боян Петров, Боян Бенев и над 100 българи участваха в третото издание на конференцията Моята мечта за България

Брюксел. Алпинистът и откривател Боян Петров, серийният бизнесмен Боян Бенев и над 100 български експерти от Брюксел участваха в третото издание на конференцията Моята фантазия за България, проведена от българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Темата на провелото се на 07 декември 2017 година в Брюксел събитие беше „ Рискът и триумфът в България “.
„ Вярвам, че имаме потребност от доста бездънен и прям диалог за това в каква България желаеме да живеем на следващия ден. Боян Петров и Боян Бенев са персони пред които няма граници, само че и хора, които са крепко стъпили на земята. Както в алпинизма, по този начин и в бизнеса, оценката на рисковете и опциите са основни за триумфа. Нека да помислим какви са опциите и възможностите за триумф в случай че решим да работим дружно за България, само че и какви са рисковете, в случай че не го създадем в този момент. Важно е да реализираме публичен консенсус за нужните условия, които ще оказват помощ за това. Моята фантазия е за една високо-образована България, в която стремежът за рационализация и разцвет е непрекъснат и споделен, “ съобщи българският евродепутат Ева Майдел, чиято самодейност е годишната конференция Моята фантазия за България.
„ От върха виждаш други върхове. Море от върхове, които ме провокират. А да се предизвикам е задачата ми всеки ден и знам какво би трябвало да направя, с цел да я реализирам, “ съобщи алпинистът и откривател Боян Петров, на който остават още четири върха до реализиране на задачата за нанагорнище без кислородна маска на всички по-високи от 8000 м. върхове в света. С това България ще се трансформира в 20-тата страна в света с планинар с такова достижение.
„ Искам повече хора да са дейни и да работят по настоящите и към този момент съществуващи благоприятни условия. В България сега човек има опция за по-добър стандарт на живот от доста западни страни. Има потребност да си променим визията и упованието от това какво е България и какво може да реализираме тук, “ разяснява софтуерният и обществен бизнесмен Боян Бенев.
Ева Майдел провежда Моята фантазия за България за трета поредна година, дружно с фондация „ Заедно в час “. Инициативата събира представители на българската общественост в Белгия и цели да откри пътя за триумф, за общи дела и национални идеали за българите в България и по света. Изданието през 2016 година беше отдадено на това по какъв начин България да бъде " Дигитален водач посредством уменията на бъдещето ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР