Брутално убийство е станало в село Дъскотна, община Руен. 20-годишен

...
Брутално убийство е станало в село Дъскотна, община Руен. 20-годишен
Коментари Харесай

Брутално убийство! Младеж уби с кол 71-годишен мъж в Бургаско, задявал се със сестра му

Брутално ликвидиране е станало в село Дъскотна, община Руен. 20-годишен юноша умъртви по извънредно нечовечен метод с дървен прът 71-годишен мъж и хвърли тялото му от моста в селото във водите на река Луда Камчия, заяви Флагман.бг.
Зверството се разиграло в понеделник, към 4 часа, а повода била, че възрастният мъж имал интимни връзки с дребната сестра на Юмер. Младежът неведнъж предупреждавал 71-годишния Мильо да стои надалеч от нея, само че любовта сред момичето и пенсионерът била доста мощна.
Юмер не стърпял нервите си и призори се отправил към къщата на Мильо в края на селото, с концепцията да го сложи един път вечно на мястото му. Пред парцела той заварил лекия автомобил на жертвата. Започнал да троши стъклата с камъни и да реже гумите на возилото. От ударите в този миг Мильо се събудил и излязъл да види какво се случва. Между двамата почнал пикантен скандал.
Накрая Юмер сграбчил един прът и безусловно пръснал главата на пенсионера, като го блъснал смъртоносно няколко пъти в главата и тялото. След като осъзнал какво е направил, Юмер изпаднал в суматоха.
Хванал тялото на възрастния мъж и го завлякъл до моста в селото, където го хвърлил във водите на река Луда Камчия. Свидетели на цялата сцена станали локални деца, които незабавно разказали на родителите си какво се е случило. Така за броени часове килърът бил задържан.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР