Брутално проста и евтина - така определят потребителите в мрежата

...
Брутално проста и евтина - така определят потребителите в мрежата
Коментари Харесай

Навръх Свети Валентин: Пияната и незадоволена Тафкова си свали г@щите!

Брутално елементарна и евтина - по този начин дефинират потребителите в мрежата някогашната миска Венцислава Тафкова, цъкаща бащини пари за реклама в един единствен роден уебсайт. Причината е ясна - момето от Пловдив доста сака да си найди мъж от Софето, само че не би - не й се получава, тъй като никой не я желае. А за какво не я желае, на този въпрос можем да си отговорим и сами...

Ами, освен е просто момичето, само че и се държи като откровена простит*тка. Снощи, точно на Деня на влюбените, тя реши да си събуе гащите и да си покаже телесата в нета, че барем се откри някой да я " оноди ".

Венцито постна фотосите си, на които е по черен сутиен, черни ръкавици, само че без гащи... някъде към среднощ. Сами си отговорете дали щеше да има време и да й се занимава с това, в случай че имаше до себе си другар, който да я глези на празника?!

Очевидно бе, че Тафкова освен е сингъл на Свети Валентин, само че и е пияна на мотика. В противоположен случай едва ли щеш да я докара чак до такава степен, разясняват очевидци на снимковия памфлет.

" Тази скотщина е желала да си откри някой загорял, че най-малко онлайн да се изджаластрят. Каквато е тъпа и смотана, несъмнено се кефи от мисълта, че някакви неудачници лъскат бастуните по фотосите й ", направиха я на нищо в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: влюбени Венцислава Тафкова нета миска Свети Валентин Деня на влюбените
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР