Бруталният садист Захари Шулев, за когото първо Lupa.bg писа във

...
Бруталният садист Захари Шулев, за когото първо Lupa.bg писа във
Коментари Харесай

Изнасилвачът на кучета е задържан?

Бруталният садист Захари Шулев, за който първо Lupa.bg писа по отношение на апела на правозащитната организация за животни " Animal Rescue " да се откри причинителят на закононарушения по отношение на редица четириноги, е бил арестуван. Информацията стигна мълниеносно до редакцията ни от осведомени с следствието на изверга от ж.к. " Карпузица ". 

Будни консуматори на обществените мрежи разкриха самоличността на Шулев часове, откакто бяха извадени записи от камери, на които се вижда по какъв начин той подмамва възрастното куче Мечо с храна, а няколко часа по-късно го пуска на независимост в окаяно положение, пребит. Има информация и че редовно е малтретирал четириноги, както и че ги е изнасилвал. 

Последната обява на Шулев във фейсбук е от 19 октомври, когато търси местонахождението на дребни кученца, оповестени за осиновяване. Стотици са заканващите да го линчуват, като нощес бе оповестен и адресът, и местоработата на психопата, както и номерът на мобилния му телефон. 

По наша информация служители на реда от Шесто районно ръководство са се заели с разнищването на случаите. Говори се, че от години от вкъщи на въпросния се чували писъците на беззащитни животинки. Самият Шулев живеел с татко си, само че родителят умрял, а останалите родственици в населяваната от него къща не успявали да се оправят с нрава му. 

Шулев е почитател на футболния " Левски ", работи през нощта и е апетитен за извънредно рисков. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР