Бруталният изнасилвач от Сливен е разкрит, след като е бил

...
Бруталният изнасилвач от Сливен е разкрит, след като е бил
Коментари Харесай

Горещо разкритие! Ето как спипали бруталния изнасилвач на ученички от Сливен

Бруталният изнасилвач от Сливен е оголен, откакто е бил сниман от видеокамера, сложена в жилището на една от жертвите му, оповестява „ Телеграф “. 55-годишният мъж в продължение на година посещавал 18-годишна ученичка и правил секс с нея в личния й дом, изнудвайки я, че ще пусне вулгарни видеа от секссцени с нея в интернет, обясниха от прокуратурата.
Камерата била сложена от майката на момичето, откакто се усъмнила, че с него се случва нещо неправилно.Убийство
Мъжът с букви Ст. Г. е от сливенското село Мечкарево, само че живее в блок 6 в квартал „ Сините камъни “ в Сливен. Блокът му е наоколо до учебното заведение, в което учи покварената от него ученичка. Той се срещнал с девойката около гаджето й. Оказало се и че бабата и дядото на момичето също са от село Мечкарево, което в допълнение нараснало доверието й в мъжа.
Така той съумял да я прикотка да пристигна с него до дома му, сякаш с цел да вземат някакви движимости. Вътре обаче без доста да се бави, сексманиакът й се нахвърлил. Ученичката твърди, че мъжът е извадил револвер, споделил й, че е лежал в пандиза за ликвидиране на служител на реда и че в случай че не му се подчинява, ще убие и нея. „ От пандиза се излиза, само че от гроба не се излиза “, изръмжал възбуденият перверзник и принудил момичето да му се отдаде полово.
Наркотици
От този миг любовните им игри траяли цяла година. Мъжът идвал пред учебното заведение, причаквал девойката. Научил промените на майка й и когато тя била на работа, напористият вид идвал в дома на момичето, с цел да вършат секс.
„ С всяка последваща среща той ме изнудваше с клипове и голи фотоси – че ще ги качи и популяризира в моето учебно заведение, до работата на мама и че ще убие брат ми. Заради това и не отидох в полицията “, свидетелства ученичката. Тя е дала показания и за отвличане на 23-годишно момиче, с което мъжът се срещнал пред магазин. Поканил я в дома си, а тя го последвала, защото бил прочут на мъжа й.Ученичката заварила по-голямата от нея в дома му затворена. Маниакът не й давал даже да върви до тоалетна, с цел да не избяга, и се налагало да се облекчава в леген зад вратата. Полицията проверява и за други дами, които вероятно са станали негови жертви. С определение на Сливенския областен съд мъжът е оставен в ареста. Ако виновността му се потвърди, го грозят до 8 години затвор. Лежал е за владеене на опиати, няма други прегрешения.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР