Брутална история разтресе Хага, след като млада българка е подмамена,

...
Брутална история разтресе Хага, след като млада българка е подмамена,
Коментари Харесай

Разкритията на секс робинята Марго за зверствата на Гаргамела разтърсиха Холандия, вижте как я захвърлил в кома пред бургаската болница

Брутална история разтресе Хага, откакто млада българка е подмамена, отвлечена, редовно пребивана и измъчвана от брутални сутеньори.

Изпочупени зъби, счупен череп и ребра, прорезни рани по корема и врата, изгаряния, синини и хематоми по цялото тяло са единствено част от вендетата, която отнася Маргарита, откакто се пробва да избяга от своя грабител и инквизитор.
Покъртителната история на младата госпожица се заплита преди година, оповестява " България през днешния ден ". Тя е подмамена с обещания за обич и естествен живот от чаровник, който й дава обещание цялото благополучие на света.

Доверчивата Маргарита се впуска в приключението, което ще й коства психическото и физическо съсипване. Още с идването си в Хага девойката е натикана в мизерна стаичка с още една българка и две нигерийки и е смляна от пердах за добре пристигнала. Няколко дни тя е друсана с тежки опиати, след което е пусната да кръстосва гетата на южния холандски град. По петите й неразделно вървят бруталният сутеньор и неговите приятели, които наблюдават и прибират цялата облага от плътта на Маргарита.


Маргарита оживява по знамение, откакто е пребита съвсем до гибел от бруталния Илко Тонев-Гаргамела

Профилактично тя е ритана, горена и изнасилвана. Освен закани, че в случай че се опита да избяга или да се оплаче на някого, ще я убият, секс робинята е държана в послушание и посредством изострящата се абстиненция в резултат на следеното друсане с опиати, което й ползват извергите. След 8 месеца нечувани мъчения Маргарита и другата българка се уговарят да избягат. Те изчакват изродите да излязат от квартирата на ужасите и духват. Нашенките се разделят и всяка потегля да се избавя както може. Марго е хваната броени минути, преди да се качи на рейс. Тъй като " колежката " й съумява да се избави, момичето отнася целия яд на сутеньора.

В продължение на няколко часа тя е рязана с нож, горена със свещи, удряна с бухалки и юмруци и подложена на невиждани извращения. След като се възвръща, дамата е повлечена назад в България. В ръцете на кримигероя Илко Тонев-Гаргамела от Харманли тя още веднъж изпитва целия смут. Маргарита го познава точно от пребиваването си в Холандия, където той е част от бандата мъчители. Гаргамела е и индивидът, който в действителност я подлъгва и въвлича в иго.

Младата жена бе хвърлена още веднъж на улицата, този път по Южното Черноморие. Китен, Равда и Слънчака са новото й работно място. Тормозът не стихва. Заради проблеми с бизнеса един ден Гаргамела просто откача и се нахвърля на Маргарита. Тя безусловно е смазана от пердах и изпада в несвяст. Въпреки че Тонев си мисли, че я е умъртвил, той качва безжизненото й тяло в колата и я захвърля пред болничното заведение в Бургас. Медиците са потресени от положението на дамата. В продължение на няколко дни те се борят за живота й, като след редица интервенции и операции Маргарита по знамение съумява да прескочи трапа. Тя е изписана, само че нейни близки и родственици се тормозят, че въпреки и закрепена, здравословното й положение може внезапно да се утежни, защото е належащо осъществяването на още няколко интервенции.

Междувременно Гаргамел е хванат от ченгетата и тикнат в кауша. Тъй като при преследването той пада и чупи прешлени, е вкаран в болница. По-късно е пуснат под гаранция със възбрана да напуща страната. Извергът съумява да премине границата и забягва още веднъж в Хага. Властите издават европейска заповед за арест, влизат в следите му, като преди броени дни Гаргамел е хванат. Очаква се той да бъде екстрадиран у нас.






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР