Брутална гавра със снимка на едно от починалите момичета в

...
Брутална гавра със снимка на едно от починалите момичета в
Коментари Харесай

Гнусна гавра с жертва от Черния Великден! Сайтът "Почивай в мир" дава награда на Яница, майка й не може да си намери място от ужас

Брутална подигравка със фотография на едно от умрелите девойки в злополуката от Черния Великден през 2011 година се върти в интернет, написа " Телеграф ".

" Хора, помогнете, подправен профил на умрялото ми дете е употребен за игра във " Facebook ", сигнализира майката на Яница Бойчева. Жената е в потрес и не знае към кого да се обърне, с цел да спре потъпкването на паметта на детето й.

Седем години след гибелта на момичето фотографията му е оповестена в обществените мрежи като на победител, спечелил премия в една от игрите на шанса. Сайтът, който се възползва от това, парадоксално се назовава " Почивай в мир ".

Нахалството на компанията, която качва фотото, е, че моли спечелилия в играта да се свърже с нея, с цел да му даде премията. Потребители във " Facebook " написаха под известието на майката, че са открили, че този уебсайт е основан в Стара Загора.

След реакцията на майката на Яница и други родители писаха в обществената мрежа, че фотоси на техни деца са били употребявани за същите цели, като са ги разгласили като печеливши имена в разнообразни томболи или надпревари, без действително да са взели участие в тях.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР