Брутален случай от лондонски парк в Източен Лондон. Разярен мъж

...
Брутален случай от лондонски парк в Източен Лондон. Разярен мъж
Коментари Харесай

Подивял мъж преби до смърт 5-годишно момченце заради изгубена обувка

Брутален случай от лондонски парк в Източен Лондон. Разярен мъж преби до гибел 5-годишно момченце, откакто разбра, че детето си е изгубило обувката на детската площадка, оповестява „ Дейли мейл”.

„ Извинявай, баща!”, не спирал да повтаря дребният Алекс Малкълм, до момента в който 39-годишният му доведен татко Марвин го налагал безпощадно. Момченцето изпаднало в безсъзнание. Марвин го натоварил в едно такси и вместо да тръгнат към болничното заведение, която била на 5 минути разстояние, споделил на водача да кара към дома на майка му Лили.

На дамата той споделил, че детето е паднало и си е блъснало главата си. Когато Лили пробвала да позвъни на спешна помощ, Марвин я нападнал. През това време момчето спряло да диша, а лицето му почнало да посинява. Лекарите създали всичко допустимо, с цел да спасят живота му, само че проучването със скенер посочило прекомерно огромен отток на основния мозък. Малко по-късно детето умряло. Аутопсията посочила, че мощните натъртвания по главата, шията и цялото тяло не са от рухване.

Сега бащата ще бъде изправен пред съда. Пред съда той твърди, че е почтен.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР