Брук Шийлдс е била изнасилена на 20 години. Ужасен момент

...
Брук Шийлдс е била изнасилена на 20 години. Ужасен момент
Коментари Харесай

Брук Шийлдс разкрива, че е била изнасилена

Брук Шийлдс е била изнасилена на 20 години. Ужасен миг от живота на актрисата, който тя избра да показа едвам в този момент, на 57 години. Звездата не разкрива името на мъжа, който я е нападнал, само че споделя, че го е срещнала малко откакто е приключила лицей, мислейки си, че участва на покана за кастинг на филм.

 Брук Шийлдс е била изнасилена на 20 години.

Въпросният мъж я е поканил на вечеря в хотела си под прикритието на бизнес вечеря, след което я предиздвикал да се качи в стаята му, потвърждавайки, че желае да й повика такси. Вместо това той я изнасилва. „ Просто си помислих: Опитай се да оцелееш и да се измъкнеш от това “, разкрива актрисата.

След нападението Брук Шийлдс се обадила на другар, който работел като защита, и му разказала всичко.

 След нападението Брук Шийлдс се обадила на другар, който работел като защита, и му разказала всичко.

Това е единствено един от многото шокиращи моменти в документалния филм „ Pretty Baby: Brooke Shields

Филмът наблюдава живота на актрисата. Благодарение на него разбираме и за други шокиращи моменти, като да вземем за пример обстоятелството, че единствено на 11-годишна възраст Брук играе доста млада продажница и даже се появява в някои голи подиуми. „ Бях просто дете, а те ме трансфораха в обект на стремежи “, разкрива Шийлдс.

 Това е единствено един от многото шокиращи моменти в документалния филм „ Pretty Baby: Brooke Shields “

Впечатляваща е и историята, в която тя е забъркана, когато е била на 16 години, а към този момент е била международна звезда. Фотограф, другар на фамилията й, се опитал да продаде разголени нейни фотоси, които той й направил, когато е била едвам на 9 години. В разследване е заведено дело, което въпросният фотограф даже печели.

 Впечатляваща е и историята, в която тя е забъркана, когато е била на 16 години, а към този момент е била международна звезда.

Документалният филм, чиято премиера се реализира на филмовия фестивал в Сънданс с аплодисменти, ще бъде пуснат в две елементи на стрийминг платформата Hulu. В него ще станем очевидци още на обсесията на медиите, алкохолизма на майка й и първия й брак с тенис звездата Андре Агаси.

56-годишната Брук Шийлдс театралничи в секси фрагменти за фешън акция

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР