Броят на заразените с коронавирус по света достигна 1 милион,

...
Броят на заразените с коронавирус по света достигна 1 милион,
Коментари Харесай

Официално: 1 милион заразени от COVID-19 по света

Броят на инфектираните с ковид по света доближи 1 милион, а над 50 000 души са умряли, демонстрира броене, направено от университета " Джонс Хопкинс ", съобщи Асошиейтед прес.

Епидемията сложи под ключ цели страни и докара до прекъсване на стопанските системи им, добавя Българска телеграфна агенция.

Реалният брой на умрелите и инфектираните се счита, че е още по-голям, защото доста леки случаи въобще не стигат до знанието на здравните управляващи, има дефицит на проби и съмнения, че някои страни прикриват действителния брой на инфектираните и умрелите, означи АП.

Ако желаете да получите надеждна информация за разпространяването на ковид, то тази карта, която се обновява относително постоянно, е може би най-хубавият вид.

Тя е създадена от отдела за гражданско и редовно инженерство към университета „ Джонс Хопкинс “, а задачата ѝ е да даде на хората по света една по-ясна картина за протичащото се и да понижи дезинформираността и множеството теории на конспирацията до най-малко.

Данните в нея се базират на най-различни източници, в това число Световната здравна организация, американските, европейските и китайските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите, Националната здравна комисия за човешкото здраве в Китай и други китайски уеб агрегатори. Тя се обновява на почти един час.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР