Броят на смъртните случаи вследствие на COVID-19 в Япония за

...
Броят на смъртните случаи вследствие на COVID-19 в Япония за
Коментари Харесай

Япония с рекорд на починали с коронавирус за последното денонощие

Броят на смъртните случаи в резултат на COVID-19 в Япония за последното денонощие е 31, с което общият брой на умрелите от заболяването в страната е 530, което се трансформира в нов антирекорд. Това демонстрират данни, оповестени в събота от японското Министерство на здравеопазването, труда и благосъстоянието, представени от TACC, предава БГНЕС.
Предишният пик на смъртността (29) е регистриран на 23 април. Отбелязва се, че множеството пациенти (15) са умряли в Токио.
Броят на новите случаи на коронавирусна зараза през миналия ден е минимум 306, а общият брой на инфектираните, в това число пасажери и екипаж на круизния транспортен съд " Даймънд Принцес ", се е нараснал до 15,5 хиляди.
Общо в страната са се възстановили към 4,6 хиляди души. 332 пациенти са в тежко положение в интензивните отделения, тази цифра не се е трансформирала от петък.
От 17 април до 6 май в цяла Япония работи изключително състояние по отношение на пандемията, породена от новия ковид. Основната цел на сходни ограничения е да се сведат до най-малко контактите сред хората, както и да се предотвратят честите пътувания из страната по време на празниците в края на април или началото на май. Очаква се скоро то да бъде удължено до 6 юни.
 
Всичко за ковид следете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР