Бронзовата медалистка от олимпийските игри в Токио Евелина Николова използва

...
Бронзовата медалистка от олимпийските игри в Токио Евелина Николова използва
Коментари Харесай

Скандалите в борбата продължават, Ева Николова нападна Биляна Дудова

Бронзовата медалистка от олимпийските игри в Токио Евелина Николова употребява обществените мрежи, с цел да изкаже своята позиция, откакто тя беше нападната от Биляна Дудова, че непочтено е отишла на Игрите в японската столица.

" За следващ път името ми е намесено към свадите с Биляна Дудова, за което мисля, че е време да внеса малко изясненост по тематиката, която е директно обвързвана с мен!

" За олимпиадата в Токио в категория до 57 кг. тогава избраха Евелина Николова, което също не беше почтено. Допуснах единствено една загуба от нея, освен това не бях здрава, и отиде тя.

⁃ Биляна Дудова

Резултати.

16.10.2020г - Победа за мен в срещата за 38 секунди.

08.01.2021г. - Победа за мен с резултат 9:0 и туш за 2 мин и 50 секунди.

⁃ Въпреки тези 2 безапелационни победи бе несъмнено преборване, коя от двете ще започва на Европейската Олимпийска подготовка.

На което преборване Биляна Дудова не се яви, по изказване на треньорския й щаб: “… тя не може да си държи килограмите в категория”.

Нека си борят Ева, ще забележим тя каква ще я свърши! (Иронично казано).

Е, аз я свърших, участвах на надпреварата победих 4 срещи и си завоювах Квотата за Олимпийските игри!

След това взеха решение, че имат право да ми вземат мястото - мястото което САМАТА АЗ съм си извоювала.

Ами не, когато оставиш нещата в ръцете на някой различен и крайният резултат не те удовлетворява, нямаш ни минимум право да искаш нещо, което НЕ е твое!

Надявам се спекулациите след оповестените от мен обстоятелства, свързани с моите участия на надпревари и извоюваните от мен влиятелни оценки в името на България, да приключат! ", написа Николова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР