Бронзовата къща на мястото на бившия мавзолей в София е

...
Бронзовата къща на мястото на бившия мавзолей в София е
Коментари Харесай

Бронзовата къща ще издържи 6 по Рихтер и ураган

Бронзовата къща на мястото на някогашния пантеон в София е построена тъкмо върху асансьора, с който се е придвижвала мумията на Георги Димитров. 
 Бронзовата къща се извисява над някогашния пантеон на следващия ден  Бронзовата къща се издига на следващия ден в София или пада вдругиден
Инсталацията с създател Пламен Деянофф е стъпила върху 4 железни колони, вдигнати в допълнение към структурата на асансьора в подземията, изясни за OFFNES инж. Михел Иванчев, който дава отговор за здравината и издържливостта на обекта.

На процедура Бронзовата къща не зависи от направената бетонна плоча над мавзолея, краката й са стъпили на колоните и те поемат тежестта, добави Иванчев. По думите му инсталацията може да издържи на ураганен вятър и трус от 6 по Рихтер. 

Иначе детайлите от бронз с размери 60 на 70 см се съединени с винтове и могат да бъдат разглобени за ден, дава отговор инж. Иванчев дали Бронзовата къща няма да се окаже като предшественика си мавзолея - съборен за повече време, в сравнение с за построяването му. 

Очаква се довечера оградата към инсталацията да бъде отстранена и тя да остане на мястото в центъра на София до края на годината. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР