Брокерката Теодора Бахлова, убита, разчленана и натъпкана в бидони с

...
Брокерката Теодора Бахлова, убита, разчленана и натъпкана в бидони с
Коментари Харесай

Случаят ,,Рагевски“ се гледа до дни: Предприемач убива жестоко двама – известната брокерка Бахлова и Юмер Мехмед

Брокерката Теодора Бахлова, убита, разчленана и натъпкана в бидони с киселина, е убита с револвера, с който 9 месеца по-късно е премахнат 28-годишният Юмер Мехмед, един от хората на Димитър Желязков – Митьо Очите.
Двамата са екзекутирани по подобен метод – това е открила съдебно-балистичната експертиза на револвера, открит в отдушник на ресторант в центъра на Бургас, оповестява “24 часа ”.
На 23 февруари пред съда ще застане Станимир Рагевски.
Прокуратурата към този момент е внесла обвинителния акт против него за двете брутални убийства. Това ще е един от огромните процеси, гледани в миналото в Бургаския областен съд. Шансовете делото да бъде върнато в прокуратурата са минимални, безапелационни са магистрати. Делото ще бъде 2 в 1, защото 57-годишният Рагевски ще е обвиняем за убийството на Бахлова и на Юмер Мехмед, също разчленен след изтезанието. Той пък е работел за Рагевски и най-вероятно е бил негов съизвършител в укриването на останките на Бахлова. Но нейната орис застига и него.
На 4 август 2021 година Юмер, който е началник на дребна бригада, изчезва от строителен обект в Бургас. След дни разчлененото му тяло е намерено в тръстики край едно от бургаските езера. Останките са грижливо разпределени в чували. В един от тях криминалисти намират главата на младия мъж с дупка от патрон в тила. По-късно е открито, че Юмер е погубен в апартамент в кв. “Зорница ”. Там е отведен от Рагевски, който в деня на изгубването му се обажда по телефона и го взема с кола от градежа.
Тялото на Юмер е нарязано в банята на жилището с електрически трион, а торбите с останките са изнесени от жилището в бидони и натоварени в бус. Според прокуратурата спусъкът е натиснат от Рагевски, а аверът му Диян Дичев- Готвача оказал помощ с изнасянето на натрупа. Криминалисти считат, че убийството на Юмер е усърдно планувано от Рагевски. А той е работил невъзмутимо, защото към този момент е имал опит. Девет месеца по-рано по сходен метод отстрани някогашната си бизнеспартньорка Бахлова, която е измежду сполучливите бургаски брокери на недвижими парцели от близкото минало. На 29 октомври 2020 година Рагевски посещава 46-годишната Теодора в дома на майка на ул. “Оборище ”. Брокерката неотдавна се е завърнала от Англия, където живее 2 година Двамата беседват оживено, а след напускането на Рагевски Бахлова е ядосана. Към 16 ч някой звъни по телефона, тя излиза, облечена спортно и единствено с дребна чантичка, хваща такси и слиза в региона на пристанището. После следите се губят. Нито една камера не съумява да наблюдава по какъв начин се придвижва до жилище в региона, което ще е лобното място – там я чака Рагевски.
След като Бахлова е убита с патрон в тила, тялото е разчленено и разпределено в бидони. Но килърът е доста внимателен. За да отстрани всяка опция да бъде оголен, той залива част от човешките остатъци с киселина, като на дъното на единия бидон слага главата на брокерката – с цел да е сигурен, че киселината ще разяде плътта до неразбираемост и неспособност за ДНК разбор Бидоните са отнесени в дребен неработещ магазин на ул. “Сливница ”. Той бил благосъстоятелност на Диян Готвача и се намира на метри от вкъщи му и от заведението, което стопанисвал във Военния клуб.
Именно в отдушника на ресторанта криминалисти ще открият оръжието на закононарушението – револвер с изтрити номера, както и предплатена симкарта, с която са били провеждани диалози само с Юмер – момче за всевъзможни поръчки на бизнесмена Рагевски. Юмер е измежду задържаните през август 2018 година 12 доближени на несебърския необут Митьо Очите. Разследван е за палеж на катафалка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР