Броени минути след старта на новия сезон на Фермата“ водещият

...
Броени минути след старта на новия сезон на Фермата“ водещият
Коментари Харесай

Иван имитира Слави Трифонов във „Фермата“, Гергана Гунчева се залива от смях

Броени минути след старта на новия сезон на „ Фермата “ водещият Иван изненадващо, само че с огромен възторг, се превъплъти в Слави Трифонов. Комичната му реплика провокира плевел смях в сътрудника му Андрей и в красивата Гергана Гунчева, която е новата ко-водеща на риалитито. 

След като тя заяви, че през този сезон фермата ще бъде разграничена на пъкъл и парадайс, маскираният като селяндур Иван се наежи. С внезапно придвижване той отпори подправените си мустаци, лепна ги на мястото на веждите си, погледна под тях строго и удебелен глас запя шлагера на Дългия „ Ад и парадайс “. На припева „ Начало съм и съм край “ по този начин мощно се разгорещи, че метна калпака си на земята.

Преди това осъществяване Иван и Андрей публично показаха Гергана, с която ще водят на ротационен принцип. Красивата спортна журналистка и носителка на купата Мис България влезе в предаването на бял кон, облечена в носия и обута в цървули. В идващите месеци тя ще бъде непрекъснато наличие в риалитито, в което дуелите ще бъдат единствено отборни, а двата отбора ще се борят всяка седмица между тях.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР