Броени дни след премиерата си, уникалната съвмества разработка на Nissan и ItalDesign-

...
Броени дни след премиерата си,
уникалната съвмества разработка на Nissan и
ItalDesign-
Коментари Харесай

Nissan GT-R50 by Italdesign се разтъпка на пистата Спа-Франкоршамп

Броени дни след премиерата си, уникалната съвмества разработка на Nissan и ItalDesign- , направи първата си обществена изява на истинска писта в навечерието на надпреварата 24-те часа на Спа, което се организира в края на миналата седмица.

В началото на юли стана ясно, че уникалната версия на Годзила може да послужи като база за основаването на изключително лимитирана серия ръчно изработени коли, а за най-решителните сред потребителите от Nissan сътвориха и специален сайт- www.gt-r50.nissan, на който желаещите могат да изразят своя интерес и подготвеност да придобият автомобила.

В лимитираната серия на Nissan GT-R50 by Italdesign ще бъдат включени не повече от 50 автомобила, всеки един от които персонализиран напълно според изискванията на клиента, и с цена от минимум 900 000 евро.



Nissan GT-R50 by Italdesign се отличава от серийната версия на Годзила с доработен мотор, максималната мощ на който е увеличена с до 120 конски сили- до към 720 конски сили, усъвършенствано окачване и задвижване, спомагателни доработки и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР