Броени дни преди официалният старт на Сървайвър“ младият дизайнер Едис

...
Броени дни преди официалният старт на Сървайвър“ младият дизайнер Едис
Коментари Харесай

Директно от Сървайвър“ Едис Пала пуска нова колекция

Броени дни преди формалният старт на „ Сървайвър “ младият дизайнер Едис Пала направи включване със своята нова фешън сбирка.  В момента той е в Доминиканската република и се готви за най-голямото предизвикателство в живота си, само че не пропуща да изненада феновете на модата му с извънредна сбирка. Тя ще е разполагаем в формалния му уебсайт на 18 февруари от 18.00 часа, т.е. два часа преди старта на „ Сървайвър “ по bTV.

Модната линия носи закодираното име XOXO, което идва от емотикона „ целувки и обятия “. Актуалната му мода е въодушевена от драмите при младежите, като визира и тематиката за капризните богаташки деца, зависимостите измежду тях. Дрехите на дизайнера са с авторски десени, аксесоарите също са в тематиката.

Тази година на 23 февруари марката Edis Pala ще означи своя 7-и рожден ден, само че без създателя си, който по това време ще посреща рисковите обстановки в „ Сървайвър “. От екипа му обаче са планували изненади за феновете на стила на марката.

И до момента в който Едис Пала към този момент е в изолацията на рисковото риалити, неговият персонален профил в Инстаграм също се оказа в „ черна дупка “ от седмици. Профилът му беше заключен по време на подготовката му за риалитито, а това изненада почитателите на Пала.

Едис Пала е фешън дизайнер от балкански генезис. Марката му за облекла започва през 2016 година с сбирката Game Madness и ревю с модели от 5 националности. На ревюто в хотел Маринела участват над 300 посетители, измежду които и известни персони. Следва сбирката Frozen Passion за стилното ревю на която, Едис затваря Софийска градска художествена изложба. Върнете казармата е третата провокативна сбирка. Следват няколко по-малки капсулни сбирки. На идващ стадий той отпътува за Милано и се завръща с сбирката Revolution Z - за пръв път дамско, с изключение на мъжко облекло. Лице на сбирката е Диляна Попова.  Bold & Pure - сбирка с лице гимнастичката ни Ели Бинева и последната е DRAMA - с лица Койна Русева и Петър Дочев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР