Броени дни преди Брус Уилис да се появи на снимачната

...
Броени дни преди Брус Уилис да се появи на снимачната
Коментари Харесай

Брус Уилис не помнел репликите си за един от последните филми

Броени дни преди Брус Уилис да се появи на снимачната площадка на един от последните си екшъни, режисьорът на плана насочва незабавна молба: Направете ролята на филмовата звезда по-малка.

" Изглежда, че би трябвало да понижим броя на страниците на Брус с към 5 страници ", написа Майк Бърнс, режисьорът на " Извън гибелта ", в имейл от юни 2020 година до сценариста на кино лентата. " Също по този начин би трябвало да съкратим малко разговора му, с цел да няма монолози и т. н. "

Бърнс не посочи една от аргументите, заради които репликите на Уилис трябваше да бъдат " къси и сладки " Но в сряда обществеността научи това, за което той и доста други режисьори се тревожат от години: фамилията на 67-годишния режисьор заяви, че той ще се отдръпна от актьорската си кариера, тъй като има афазия. Когнитивното разстройство визира способността на индивида да поддържа връзка и постоянно се развива при хора, претърпели инсулт.

 

Според тези, които са работили с по-възрастния Уилис по последните му филми, през последните години артистът е посочил признаци на спад. В изявленията за " Таймс " този месец няколко души, които са били на снимачната площадка дружно с артиста, показват угриженост за положителното положение на Уилис.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР