Броени дни остават до началото на изложение Архитектурно-строителна седмица. От

...
Броени дни остават до началото на изложение Архитектурно-строителна седмица. От
Коментари Харесай

Сектор „Строителство“ се събира на изложение Архитектурно-ст...

Броени дни остават до началото на ревю Архитектурно-строителна седмица. От 16 до 19 юни ревюто ще събере за 21-и път представителите от бранш „ Строителство “ в залите на Интер Експо Център в София.

Изложението ще даде опция още веднъж за срещи онлайн с представители на компании от другите браншове на сектора. Присъстващите ще основават бизнес контакти на място, ще откриват нови артикули, ще уголемяват обогатяват продуктовите портфолиа, ще научават „ от първа ръка “ за трендовете. Представени ще бъдат разнообразни продуктови посоки – систематични решения за отопление, климатизация, хидроиздолация, строителни материали, фотоволтаични панели, довършителни действия, ръководство на автопарка и други



Насърчаване на онлайн регистрацията за посещаване

Архитектурно-строителна седмица, от 16 до 19 юни, ще се организира съгласно всички стандарти за сигурност и условия на здравните управляващи. „ Насърчаването на онлайн регистрацията за посещаване е част от пакета ограничения за обезпечаване на здравната сигурност на присъстващите “, разясняват уредниците. Всеки може да се записва онлайн през. Подготвени са и детайлни „ Вътрешни правила “, определящи нужните ограничения за сигурност. Сред тях: контролиране на човешкия поток посредством умна Crowd management система, необятни пътеки, разстояние сред щандовете и други

Какво ще открием на щандовете?

Компаниите ще предложат разнородни решения за строителния бранш. Ще открием компактни мобилни платформи-подемници, изолиращи кофражни форми за градеж на енергоефективни здания, екологични кофражни блокове, ново потомство битумни хидроизолационни мембрани. Качествата си разкриват топлоизолационни панели вид „ сандвич “, както и паркети за пространства с остатъчна и следваща.

Предимствата на фасадните и интериорни решения от композитно дърво и цялостните решения за монтаж на прозореца ще открием на Архитектурно-строителна седмица. Ще имаме опцията да се спрем и на подобаващата врата, вклюително и взломоутойчиви гаражни. Посетителите ще открият новаторски улуци, поставящи се без лепене, епоксидни покрития за бита и промишлеността. Разнообразни са комплексните решения за хотели и СПА-центрове – флоат кабини, солни стаи и бани.



Управлението е към този момент онлайн

Архитектурно-строителна седмица ще предложи високотехнологични систематични решения. Сред тях: контролер, оптимизиращ работата на климатични системи, интелигентни хибридни системи за отопление и изстудяване и такива за рекуперация на топлота и пресен въздух. Тя пести сила и може да се ръководи онлайн през смарфон или таблет. Сред забавните оферти са и стъклени системи от последно потомство – за създаване на стъклени преградни стени, безрамкови стъклени балкони, остъклени тераси, зимни градини.

Актуалните въпроси в сектора – акцент на съпътстващата стратегия

Съпътстващата стратегия се концентрира върху водещите въпроси и нововъведения. В кръгла маса на 16 юни за сградните паспорти, ще се включат специалисти от Министерство на районното развиване и благоустройството (МРРБ), Българска Асоциация за изолации в строителството (БАИС), Камарата на инженерите в капиталовото планиране (КИИП), Камара на архитектите в България (КАБ). На 17 юни в семинар, проведен от КИИП, ще се дискутира качеството в актуалното планиране. През същия ден BAU Academy провежда събитие, с акцент на информационната и маркетинг платформа за въвеждане на новаторски материали, технологии и решения в строителството.

Международна конференция в петък, 18 юни притегля вниманието на сектора. Експерти ще дискутират тематиката „ Кръгова стопанска система. Малките и междинни предприятия в строителството в изискванията на зелен и цифров преход “. Събитието се провежда от Камара на строителите в България (КСБ), Интер Експо Център и КЛИЙНТЕХ, със съдействието на Изпълнителната Агенция за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП). В същия ден Университетът по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) и Национален център по сеизмично инженерство показва експертизата си за „ Земетресенията в Албания и Хърватия и уроците за България “. През всички дни водещи компании ще се включат с продуктови презентации на иновавни услуги, системи и материали.

Регистрация за свободно посещаване, която Ви дава достъп до всички изложбени зали и съпътстващи събития, можете да извършите на .
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР