Броени часове преди началото на предсрочните парламентарни избори напрежението в

...
Броени часове преди началото на предсрочните парламентарни избори напрежението в
Коментари Харесай

Направиха страшна турска магия на Бойко Борисов! Поръчката е за изборите, заровиха в гроб негова снимка (СНИМКИ)

Броени часове преди началото на предварителните парламентарни избори напрежението в политиката мина нечувани равнища. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е станал обект на злокобна турска магия, оповестява „ Пик “. В редакцията на медията е получен сигнал, съпроводен от смущаващи фотоси. От тях се вижда по какъв начин ликът на някогашния министър-председател е залепен в центъра на лист хартия, а в близост има надписи и цифри на арабски. Писмото е подписано с „ turska magia “. В него се изяснява, че създателите от години се занимават с турски и арабски вълшебства. Тази, която е била направена на Бойко Борисов е била поръчана особено за изборите от партия, която е негов политически конкурент. Поръчителите поискали магията да се направи по този начин, че ГЕРБ да загуби изборите от Българска социалистическа партия с най-малко 5 % разлика.
 Направиха страшна турска магия на Бойко Борисов! Поръчката е за изборите, заровиха в гроб негова фотография (СНИМКИ)

За да се извърши задачата, било належащо избрани движимости, както и фотографията да бъдат заровени в гроб, както и да се произнесат съответните заклинания.

Отделно други муски трябвало да се скрият наоколо до индивида, против който е ориентирана магията, изясняват в писмото, подписано от „ turska magia “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР