Броени часове остават до изборите в средата на мандата в

...
Броени часове остават до изборите в средата на мандата в
Коментари Харесай

На междинните избори в САЩ вече са гласували 39 милиона души

Броени часове остават до изборите в средата на мандата в Съединените щати. На всеки две години американците гласоподават за представители в двете камари на Конгреса.

Изборите нормално са тест за ръководството на президента. В ход е авансово гласоподаване, а управляващите записват висока изборна интензивност, предава от Вашингтон особено за Българска национална телевизия Радослав Минчев.

" Повече от 39 милиона американски жители към този момент са упражнили правото си на глас персонално или по пощата. Икономическите условия, правото на аборт, имиграцията и политиката за носене на оръжия са предпочитани тематики за гласоподавателите в страната. Изборите във вторник, 8 ноември, могат да имат съществени последствия за държавното управление на Джо Байдън, в случай че Републиканската партия поеме надзор над двете камари на законодателния орган - Американският Конгрес ", съобщи Радослав Минчев от Вашингтон.

Президентът Джо Байдън предизвести, че американската народна власт е под сериозна опасност, в случай че републиканците завоюват изборите и поемат надзор през идващите две години.

" Голяма част от нейните претенденти, както и някогашният президент Доналд Тръмп, не престават да настояват, че президентските избори през 2020 година са били " манипулирани " или " откраднати ". Изборите в Щатите - Пенсилвания, Джорджия, Уисконсин, Невада и Аризона, са основни, защото се чака те да дефинират коя партия ще завоюва болшинство ", сподели още Радослав Минчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР