Бритни Спиърс няма да се върне към музиката. Това казва

...
Бритни Спиърс няма да се върне към музиката. Това казва
Коментари Харесай

Никога няма да се завърна в музикалната индустрия, обяви Бритни Спиърс

Бритни Спиърс няма да се върне към музиката. Това споделя тя в обява в Instagram, представена от международни медии, с цел да опровергае информация на изданията Page Six и Sun, съгласно които поп звездите Charli XCX и Julia Michaels са били помолени да напишат песни за нов албум на певицата.

" Само да сме наясно, че множеството вести са отпадък!!! Продължават да настояват, че се обръщам към инцидентни хора, с цел да направя нов албум... Никога няма да се върна в музикалната промишленост!!! ", написа Спиърс в персоналния си профил в Instagram. По-късно обаче линковете към това обръщение в публикациите на медии като BBC и Sky, станаха неактивни.

Списание Rolling Stone цитира собствен източник, който твърди, че " мениджмънтът на Спиърс се пробва да я ентусиазира да прави музика. Към момента тя не взе участие интензивно в записите, само че те въпреки всичко приготвят [песни], с цел да ѝ ги показват ".

В цитираната обява певицата загатва, че през последните две години е написала повече от 20 песни, само че те били за други реализатори.

" Когато пиша, пиша за развлечение или за други хора!!! Аз съм нравствен публицист и, почтено казано, това ми харесва ", прибавя още тя.

Нито една от новите песни, упоменати от Спиърс, не са обществено известни, което буди любознание дали 42-годишната звезда не употребява псевдоним.

Спиърс не е издавала повсеместен албум от 2016 година насам, когато излезе " Glory ", напомня “The Guardian ”.

В неотдавна оповестените си записки " The Woman in Me " ( " Жената в мен " ) тя написа, че като млада изпълнителка музиката е била нейният живот и попечителството (от татко ѝ - б.а.) е било смъртоносно за нея.

" В момента не се концентрирам върху развиване на музикалната си кариера. Време е да не бъда някой, който другите желаят. Време е да намеря себе си ", признава още Бритни в книгата си.

и незабавно беше оценена положително от литературните критиците. Мемоарите бяха наречени вълнуващ роман за издигането на поп звездата до международна популярност и за продължаващите ѝ битки, в това число срещу попечителството, под което тя беше попаднала през немалка част от живота си.

Книгата регистрира близо 1,1 млн. продажби единствено в Съединени американски щати през първата седмица след формалното ѝ стартиране на пазара.

Един от фрагментите, който закупи особена известност, е обвързван с разкритията на звездата, че е била принудена да направи аборт, тъй като тогавашната ѝ половинка - Джъстин Тимбърлейк, не е желал да става татко.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР