Бритни Спиърс е подготвена с мемоарната си книга, в която

...
Бритни Спиърс е подготвена с мемоарната си книга, в която
Коментари Харесай

Бритни Спиърс е готова с мемоарната си книга

Бритни Спиърс е готова с мемоарната си книга, в която 40-годишната певица даде заричане да опише „ всичко " за живота си, единствено че не може да я пусне поради дефицит на хартия, съобщи уеб уеб сайтът за новини от шоубизнеса TMZ. Автобиографията трябваше да бъде оповестена през януари 2023 година от издателството Simon & Schuster, единствено че поради недостиг на суровина датата на излизане е била отсрочена за непостоянен интервал.

Поп принцесата подписа договор с издателството през февруари тази година, когато от Simon & Schuster й изплатиха аванс в размер на 15 милиона Щатски долар. Сделката е една от най-крупните за мемоарна литература след тази на семейство Обама, които подписаха с Penguin Random House контракт за повече от 60 милиона Щатски долар. В книгата Бритни планираше да опише за преживелиците си като дете звезда, за изобретателната си интензивност, както и за разногласията в семейството през периода на напълно 15-годишното попечителството над нея от страна на баща й.

Доклад на Publishers Weekly по-рано тази година посочи, че основните причини за проблема с хартията са две. На първо място, по време на пандемията читателите почнали да поръчват по-големи количества печатни произведения, което довело до скок в потреблението. На второ място, в този период служащите от целулозно-хартиените предприятия почнали всеобщо да напущат, което предизвикало недостиг и на работна ръка в бранша.

TMZ разкрива и това, че по-рано през седмицата съдът в Лос Анджелис е постановил, че Бритни Спиърс няма нужда да дава показания по делото за прекратеното наставничество, по което баща й Джейми Спиърс има претенции за обезщетение от 2 милиона Щатски долар - ешение, което от юридическия екип на Спиърс-старши са решили да молят. Преди броени дни певицата се „ върна на работа ", записвайки дует с Елтън Джон на ремиксиран негов стар шлагер.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР