Британците са приканени да проверяват възрастни и уязвими хора, тъй

...
Британците са приканени да проверяват възрастни и уязвими хора, тъй
Коментари Харесай

„Звярът от Изтока-2” носи мраз и сняг към Великобритания

Британците са приканени да ревизират възрастни и уязвими хора, защото студеното и заплашва с неприятности, съобщи Би Би Си.
Предупреждение за изобилен сняг - което значи, че са вероятни проблеми с пътуването и прекъсване на тока - е в действие за елементи от Източна и Югоизточна Англия до понеделник сутринта.
Предупрежденията за сняг и лед са в действие и за огромна част от Англия, Шотландия и източен Уелс.
Експертът по метеорологични условия на Met Office Стивън Кийтс съобщи, че ще има „ доста прилики ” около „ Звяра от Изтока ” с това, което се случи на Острова през 2018 година
Това се дължи на композиция от леден въздух от Скандинавия и Русия плюс бурята „ Дарси ”, носеща ветрове и сняг.
Запитан дали счита, че е почтено бурното време да бъде наричано „ Звяра от Изтока-2 ”, метеорологът отговори утвърдително. ”Мисля, че е по този начин. Въздушната маса не е толкоз студена, както тогава, тъй че не е чак толкоз рискова, само че все пак това е евентуално най-студеното време, което ще забележим в Обединеното кралство като цяло от този момент. ”
 Жертвите на студа в Испания станаха шест, температурите паднаха до - 25 градуса Жертвите на студа в Испания станаха шест, температурите паднаха до - 25 градуса
Най-тежката зимна стихия в Испания от десетилетия лиши живота на двама мароканци, живеещи на улицата в Барселона, с което броят на жертви...
„ И в случай че въобще излезете на открито през идващите няколко дни, в действителност ще стане студено. Температурите [ще бъдат] едвам над нулата и като с9е вземе поради мощен източен вятър, ще имате чувство за доста градуси под нулата. "
Освен ледените условия, е имало 52 предизвестия за наводнения от сутринта в неделя в елементи на Англия, по поречието на река Северн и река Темза.
Части от Бъркшир останаха под вода след мощен дъжд, предизвикал наводняване.
Междувременно шотландската организация за запазване на околната среда издаде предизвестие за наводняване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР