Британското правителство ще се откаже от плановете за връщане на

...
Британското правителство ще се откаже от плановете за връщане на
Коментари Харесай

Англия няма да отваря основните училища засега

Британското държавно управление ще се откаже от проектите за връщане на всички възпитаници в главните учебни заведения в Англия преди лятната почивка. Отварянето на учебните заведения бе приоритет във втората фаза на облекчение на ограниченията, почнала на 1 юни.

Съгласно проектите на управляващите учениците трябваше да прекарат четири седмици в учебните заведения преди ваканцията, само че министрите към този момент считат, че това не е осъществимо и затова ще дават опция на самите учебни заведения да преценят дали могат да поемат повече деца. Мнозинството шефове на учебни заведения смятаха още в самото начало, че връщането на всички възпитаници е на практика невероятно.

Новината идва откакто на снощния брифинг на държавното управление министърът на опазването на здравето Мат Ханкок призна, че най-рано през септември може да се чака отваряне на всички учебни заведения при цялостен потенциал. Разпоредбите за учебните заведения са разнообразни в обособените елементи на Обединеното кралство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР