Британското кралско семейство не изглежда да е доволно от новия

...
Британското кралско семейство не изглежда да е доволно от новия
Коментари Харесай

Всички харесват сериала „Короната“, освен...кралското семейство

Британското кралско семейство не наподобява да е предостатъчно от новия сезон на поредицата „ Короната “ на стрийминг платформата Netflix, в който се споделя за взаимоотношенията сред принц Чарлс и принцеса Даяна.

Ден след 15 ноември, когато бе премиерата на четвъртия сезон, английски медии цитираха лица от Бъкингамския замък, съгласно които по-скоро става дума за измислици, в сравнение с за обстоятелства, като по-специално принц Чарлс е показан неправилно, написа ДПА.

„ Мнозина са извънредно фрустрирани и ядосани, че името му се влачи в калта “, цитира собствен източник вестник „ Телеграф “. Неделното издание на „ Дейли Мейл “ пък заяви, че кралските особи са ядосани от шоуто, базирайки се на близки довереници на 72-годишния правоприемник на английския престол, който, от своя страна, не е гледал сериала.

„ Короната “ към този момент завоюва редица влиятелни оценки, в това число „ Еми “ и „ Златен глобус “. Поредицата се концентрира върху действителни исторически събития във Англия, само че някои разговори са измислени.

Последните епизоди преглеждат връзката на принцеса Даяна и принц Чарлс по време на аферата му с Камила Паркър-Боулс.

В изявление на „ Би Би Си “ преди 25 години, запитана дали Камила е повода за провалата на брака им, самата Даяна дава отговор: „ Е, бяхме трима в този брак, тъй че беше малко пренаселено “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР