Британското кралско семейство е институция – но кой наистина поддържа

...
Британското кралско семейство е институция – но кой наистина поддържа
Коментари Харесай

Вътрешният живот на един кралски секретар – техники, използвани за „убеждаване“ на кралските особи да „постъпят правилно“

Британското кралско семейство е институция – само че кой в действителност поддържа шоуто? Крал Чарлз, кралица Камила, принц Уилям и принцеса Кейт може да са звездите, само че кралските секретари ръководят всичко зад кулисите.

Бивш кралски сътрудник и създател на Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown, Валънтайн Лоу неотдавна даде вълнуващ взор върху света на дясната ръка на кралския личен състав и разкри за какво работата им е толкоз значима.

Сър Клайв Олдъртън сега служи като персонален секретар на краля, до момента в който Уилям и Кейт се поддържат надлежно от Иън Патрик и подполковник Том Уайт.

„ Те са машината на двореца “, сподели Лоу за основните членове на личния състав по време на изява в подкаста на HELLO! „ Те провеждат техния публичен живот, задължения, те са техен надзирател, те дефинират кой да види члена на кралското семейство, те пишат речи, те поучават, те поучават по отношение на политиката и те също са непрекъснат сателит. са с тях през множеството време. "

Но, добави той, до момента в който частният...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР