Британското издание на Daily Mail показа на условна карта имоти

...
Британското издание на Daily Mail показа на условна карта имоти
Коментари Харесай

Daily Mail публикува карта с недвижими имоти на руски олигарси в Лондон

Британското издание на Daily Mail сподели на условна карта парцели в Лондон и предградията, за които се твърди, че принадлежат на съветски " олигарси ".

Според вестника скъпите здания са благосъстоятелност на ръководителя на държавната корпорация за развиване VEB.RF Игор Шувалов и милиардерите Михаил Фридман, Алишер Усманов и Олег Дерипаска.

Най-скъпото имение е благосъстоятелност на предприемача Михаил Фридман. Намира се в Северен Лондон и се прави оценка на 65 милиона паунда (87 750 000 долара).

Притежанията на Усманов и Дерипаска се правят оценка от публицисти на по 50 милиона $. Имуществото на Шувалов се прави оценка на 11,4 милиона $.

Припомняме, че държавното управление на Обединеното кралство приготвя нов пакет от наказания против Руската федерация. Законопроектът не изключва опцията имуществото на съветски олигарси в Лондон да бъде иззето. Такива проекти озвучи английският външен министър Лиз Тръс.

Кремъл назова обезпокоителен сигнал изказването на английското външно министерство за опцията за конфискация на имуществото на съветските " олигарси ".

Прави усещане, че ден откакто Съединени американски щати и Англия показаха опасността от строги наказания против хора от близкото обграждане на Путин, както и техните фамилии, Газпром внезапно усили доставките на газ за Европа посредством украинската GTS.

Снимка: dailymail.co.uk

Превод: GlasNews

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР