Британското издание Дейли Мейл“ направи ретроспекция за управлението на бившия

...
Британското издание Дейли Мейл“ направи ретроспекция за управлението на бившия
Коментари Харесай

Разкритие! Божинов хапвал пилешко на пейката на Манчестър Сити

Британското издание „ Дейли Мейл “ направи ретроспекция за ръководството на някогашния притежател Таксин Шинаватра в Манчестър Сити. Публикацията е по случай навършването на 10 години, откогато някогашния тайландски министър председател купи „ жителите “. Шинаватра ръководи клуба единствено година и го продаде на шейховете от Абу Даби.

Изданието напомня разнообразни забавни случаи от властването на Шинаватра в Манчестър Сити. В този интервал в клуба бяха привлечени българските футболисти Мартин Петров и Валери Божинов.

Именно с Божинов е обвързвана и една от любопитните обстановки, разказани в „ Дейли Мейл “. Според изданието това се е случило по време на лятно турне в Азия. По време на втория мач на отбора българският нападател е похапвал пиле от „ KFC ” на пейката на запасите.

Турнето е белязано с цялостна безредица в тима. В Банкок Дитмар Хаман се прибрал една заран от дискотека и задремал до басейна. Германецът бил разсънен от мениджъра Свен Йоран Ериксон, който държал две чаши шампанско. На въпрос на Хаман: „ Тренер, какво честваме? “, а шведът дал отговор: „ Животът, Кайзере! Празнуваме живота. Знаеш ли, Кайзере, доста одобрявам това място. Един ден ще дойда тук и ще пребивавам дружно с две хубави дами. Мисля, че ще ми стигнат. “

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР