Британският таблоид "Дейли Мейл" съобщи за тренировка на ядрените сили

...
Британският таблоид "Дейли Мейл" съобщи за тренировка на ядрените сили
Коментари Харесай

"Дейли Мейл" тревожно: Русия се готви за ядрена война

Британският таблоид "Дейли Мейл " заяви за подготовка на нуклеарните сили на Русия, придружавайки материала с думи като "подготовка за нуклеарна война " и "изостряне на напрежението със Запада ".

Публикацията провокира огромна интензивност от читателите в мненията.

Както беше обявено по-рано от съветското военно министерство, съветските военни по време на маневри са отработвали дейности по пресмятане на пускови установки на стратегическите ракетни войски, екипажи на стратегическа авиация и нуклеарна подводница на Северния флот.

"Тези досадни руснаци. Как смеят да организират военни учения като всяка друга страна по света и по какъв начин се осмеляват непрекъснато да доближават границите си до НАТО? ", иронизира потребителят illuminated_one.

"В това няма нищо изненадващо. Всяка страна организира военни тествания ", отбелязва Mummy Badgers.

"Не съм виждал истории за експанзия на Англия, когато Кралският флот изстреля (балистична ракета, б. р.) Trident D5 през 2016 година, или Съединени американски щати, когато изстреляха четири от тях преди съвсем година. Странно е ", показва lestera1.

"САЩ всяка година организират тествания на няколко междуконтинентални балистични ракети и балистични ракети от подводници, както и образователни бомбардировки. Няма причина да се възмущаваме, когато вършим същото ", акцентира Hollow81.

"Какво ще кажете за заглавие, което ще ни опише за американски военни кораби, които патрулират в Черно и Китайско море, или за самолети на НАТО, които летят край съветската граница? ", попита Poppy Clarke.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР