Британският създател на знаменитости и откривател на таланти Саймън Кауъл

...
Британският създател на знаменитости и откривател на таланти Саймън Кауъл
Коментари Харесай

Създателят на знаменитости Саймън Кауъл получи звезда на Алеята на славата

Британският основател на звезди и изобретател на гении Саймън Кауъл получи звезда на Алеята на славата в Холивуд, оповестява организация Ройтерс.

На церемонията той бе съпроводен от Кели Кларксън, първата победителка в риалити шоуто "Американски кумир ". Кауъл беше арбитър, дискографски продуцент и основател на риалити поредиците "Х Фактор ", "Америка търси гений " и "Британия търси гений ".



"Ако някой ми каже, че славата е неприятно нещо, просто няма да му допускам. Тя е най-хубавото нещо на света! ", съобщи усмихнатият британец.

Той стана доста известен в Съединени американски щати като арбитър на шоуто "Американски кумир " в интервала 2001-2010 година. Той не пестеше суровите си рецензии към участниците и си завоюва прякора Господин Гаден. Кауъл постоянно започваше тирадите си с "Не бих желал да бъда недодялан, само че... "



Той стартира "X Фактор " във Англия и Съединени американски щати и английската и американската версия на "Търси гений ". Неговата дискографска компания подписа контракти с групите "Уан дайрекшън " и "Фифт хармъни ".



Кели Кларксън означи, че Саймън имал необикновената заложба да открива гении в недопечен тип и да ги доразвива.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР