Британският психолог доктор Емир Уилямс твърди, че във Великобритания обикалят

...
Британският психолог доктор Емир Уилямс твърди, че във Великобритания обикалят
Коментари Харесай

Във Великобритания обикалят 15 000 кръвопийци

Британският психолог лекар Емир Уилямс твърди, че във Англия обикалят към 15 000 вампира, които постоянно си провеждат сбирки, на които пият кръв.

Според психолога тези хора не са луди или психологично заболели, а са се увлекли по просвета, която стана доста известна през последното десетилетие.

Емир Уилямс оповестява, че неотдавна е провел допитване, от което е открил, че близо 15 000 от британците пият човешка кръв, като си я набират от незаконна мрежа.

Психологът се пробва да потвърди, че актуалните кръвопийци не страдат от аномалии в психологичното им здраве, а необикновените им привички са основани от всеобщата просвета.

„ Това е една субкултура, която съществува във всяка страна, изключително на Запад. Има групи, които пият кръвта и изсмукват силата от други хора, само че за задачата си има строго регламентирани закони, които показват доста ясно от кого може и от кого не трябва да се точи ” – разяснява лекар Уилямс.

 Вампири

Съвременните вампири провеждат постоянни страховити сбирки, на които пият кръв, за която се твърди, че е дарена от доброволци, които знаят защо ще се употребява.

Във Англия даже съществуват голям брой интернет страници, в които човешката кръв се продава незаконно.

Донорите на кръв се порязват на избрани места, като процесът на кръводаряване се следи доста деликатно.

Уилямс добавя и че вампирите се разпределят в няколко ролеви групи, които са известни единствено на тайните общества от кръвопийци в страната.

 Вампиризъм

Ученът се надява неговото проучване да хвърли повече светлина върху профила на вампирите и по-конкретно върху равнището на щастието, самочувствието и религиозните им вярвания.

Миналата година 29-годишната Мишел шокира света като показа, че пие кръв от свине, като даже с тази кръв полива храната, която си подготвя.

Според Мишел, в случай че пропусне дневната си доза от свинска кръв, я връхлита мощна меланхолия, силата ѝ изчезва и даже здравословното ѝ положение се утежнява.

Според медиците организмът на Мишел страда от дефицит на белтъци, само че с изключение на посредством кръв може да си ги набави и посредством потреблението на недопечено месо.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР