Британският промоутър Еди Хърн, който представлява интересите на шампиона на

...
Британският промоутър Еди Хърн, който представлява интересите на шампиона на
Коментари Харесай

Промоутърът на Джошуа подготвя нова оферта за Уайлдър

Британският промоутър Еди Хърн, който съставлява ползите на първенеца на IBF, IBO, WBA и WBO Антъни Джошуа (21-0, 20 КО), съобщи, че приготвя нова повишена оферта за първенеца на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) в финален опит да провежда обединителна среща сред двамата спортисти.

Хърн към този момент изпрати първата оферта в размер на 12,5 милиона $ към Уайлдър, само че това предложение беше отхвърлено от Уайлдър и екипа му. От американска страна пък отвърнаха с предложение в размер на 50 милиона $, само че всичко замръзна до там, откакто контракт до Хърн и Джошуа по този начин и не бе изпратен.

"Ще изпратя нова оферта към Уайлдър и неговите хора. Предложените ще бъде с малко по-голяма обезпечена сума или пък с по-добро систематизиране на приходите, а може би ще има по малко и от двете. Смятам, че в този момент е точния миг да седнем на масата за договарянията, тъй като в действителност желаеме да организираме този дуел. Не мога да приема тяхната оферта за 50 милиона $, защото контракт до мен по този начин и не стигна. Ние желаеме да преговаряме, а те даже не желаят да се срещнат с мен ", съобщи Хърн.

Промоутърът на Джошуа въпреки всичко побърза да посочи, че пред неговия клиент има и други варианти. Хърн съобщи, че е подготвен да се обърне и към американеца Джарел Милър, в случай че не се стигне до съглашение с Уайлдър.

"Ако не се договорим с Уайлдър, тогава несъмнено желаеме да се бием с Джарел Милър. Бихме желали този дуел да се случи в Бруклин, Ню Йорк. Разбира се, дуелът с Уайлдър е приоритет за нас, само че среща с Милър също е добър вид ", приключи Хърн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР