Британският принц Хари и годеницата му Меган Маркъл ще поканят

...
Британският принц Хари и годеницата му Меган Маркъл ще поканят
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл ще поканят и хиляди обикновени хора на сватбата си

Британският принц Хари и годеницата му Меган Маркъл ще поканят повече от 2600 елементарни хора да вземат участие в празненствата по случай сватбата им.

2640 души ще участват в замъка Уиндзор, с цел да видят идването на булката и младоженеца за церемонията и по-късно – потеглянето им от замъка. Поканените ще бъдат определени измежду работещите в благотворителните организации, на които двойката е патрон, локални възпитаници и жители и 1200 души ще са от други обитаеми места.

" Принц Хари и девойка Меган Маркъл желаят сватбеният им ден да бъде проведен по този начин, че хората също да се почувстват част от празненството ", гласи изказването на двойката, представено от организация " Ройтерс ". " Тази женитба, както всички други, ще бъде миг на наслада и благополучие, които ще отразят личностите и полезностите на булката и младоженеца ".

Хари и Меган ще се оженят на 19 май в параклиса " Сейнт Джордж " в Уидзорския палат след близо двегодишна връзка. Какво е известно до момента за церемонията, четете тук.

Фотогалерия: Къде ще се оженят Меган Маркъл и принц Хари >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР