Британският премиер Тереза Мей проведе необичайно дълго заседание на кабинета

...
Британският премиер Тереза Мей проведе необичайно дълго заседание на кабинета
Коментари Харесай

Законодателството за Brexit може да бъде прието до края на юли

Британският министър председател Тереза Мей организира извънредно дълго съвещание на кабинета си, по-голямата част от което е било отдадено на Brexit. Министрите са се съгласили да продължат междупартийните договаряния с Лейбъристката партия. Това предава Bloomberg, представена от " Фокус ".
Но са се разбрали също, че е „ императив “ главната част от законодателството за Brexit – Закона за съглашението за излизане – да бъде признат преди излизането на Народното събрание в лятна почивка, което нормално се случва в края на юли.
Все още не е избрана дата за лятната почивка, което усилва опцията депутатите да бъдат принудени да работят през почивката, в случай че договорката не бъде призната, показва американската организация.
Лейбъристка партия е направила всичко по силите си, с цел да реализира компромис с премиера Тереза Мей и се притеснява мощно, че бъдещият водач на консерваторите може да се отметне от обещанията, дадени от настоящето държавно управление, заяви от своя страна Reuters.
Вторият човек на лейбъристите, отговорникът за финансите Джон Макдонъл, съобщи, че митническият съюз е основен за партията и че към момента няма ясна договорка по този въпрос.
„ Все още не следим нужната смяна, с цел да можем да подкрепим някаква договорка “, съобщи той. „ Не сме даже покрай това, което желаеме “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР