Британският премиер Тереза Мей предупреди депутатите, че евентуално отхвърляне на

...
Британският премиер Тереза Мей предупреди депутатите, че евентуално отхвърляне на
Коментари Харесай

Тереза Мей: Отхвърлянето на споразумението за Брекзит ще е катастрофа

Британският министър председател Тереза Мей предизвести депутатите, че вероятно отменяне на оферти от нея проект за овакантяване на Европейския съюз би имало пагубни последици за страната, съобщи Ройтерс.

Мей насочи апела си за поддръжка единствено два дни преди гласуването в Народното събрание, което се чака да загуби.

През декември държавното управление анулира планувано гласоподаване по контрактуваното с Брюксел съглашение, откакто стана ясно, че то няма да получи поддръжката на задоволителен брой депутати. Няма признаци Мей да е доста по-близо до спечелването на нужната й поддръжка.

Депутатите не би трябвало да разочароват хората, които гласоподаваха за Брекзита, съобщи английският министър председател в публикация във в. " Сънди експрес ".

" Подобно нещо би уязвило пагубно и непростимо доверието в нашата народна власт ", показва тя и добавя: " Затова моето обръщение към Народното събрание този уикенд е просто: време е да забравим игрите и да създадем това, което е положително за страната ".

В петък външният министър Джереми Хънт съобщи, че в случай че съглашението бъде отхвърлено, може въобще да не се стигне до Брекзит.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР